mercredi 13 mars 2013

Bienvenu / welkom

Bienvenu au blog du Jumelage Transdanse. Un projet d'Interreg, Danse à Lille, Schouwburg Kortrijk et Passerelle.
Dans ce projet on travaille avec les écoles Damiaanschool (Courtrai) et Jules Michelet (Roubaix). A travers ce blog les deux écoles échangent leurs expériences.
------------------------------------------
Welkom op de blog van het jumelageproject Transdanse. Een project van Interreg, Danse à Lille, Schouwburg Kortrijk en Passerelle.
Dit scholenproject heeft als doelstelling kinderen van de lagere school op een speelse, creatieve en eigentijdse manier in contact te brengen met hedendaagse dans binnen een grensoverschrijdende context.
In het voorjaar 2013 zijn een klas uit de Damiaanschool van Kortrijk en een klas uit de école Jules Michelet van Roubaix aan de beurt. Via gezamenlijke én aparte workshops gaan de kinderen uit beide scholen op culturele ontdekkingstocht bij elkaar en krijgen ze initiaties op het vlak van hedendaagse dans.
De dans wordt in 2013 geleid door Pol Coussement van Passerelle.
Via deze blog houden beide klassen contact met elkaar en wisselen zij ervaringen uit.

2 commentaires:

  1. c'était cool bien sérait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! avec Pol

    RépondreSupprimer

Reageer hier / Répond ici: